Lördagsnöje

Vi har varit på match. Lilla var tvungen att följa med och började genast grina över mitt val av plats, men eftersom jag var där för att titta på matchen och inte för att leka i trapporna, så var jag obeveklig. 

Vid något ögonblick tycks jag, i den allmänna irritationen över att ännu en match skulle ägnas åt Lillas tjafs i stället för Storas spelande, ha sagt att Lilla skulle få hamburgare, för när matchen var slut sa han glatt "sådärja, mot hamburgarna". På väg till McDonalds hann jag väl säga lite negativa saker om deras "skitmat " kan tänkas. Väl i den långa kön säger Lilla "jag fattar inte vad du snackar om, det här är ju riktigt najs!".

Dessutom fick han en bok och morötter, ännu mer najs enligt Lilla. Najs är ordet för det mesta just nu enligt Lilla.

Najs för mig vore om barnens närminne kunde uppgraderas något. Vi var inne på en äcklig offentlig toalett med små, trånga bås. Jag väntade till Lilla var klar och såg till att händerna blev tvättade, gav honom min handväska att vakta och frågade om han nu kunde stå helt stilla där, inte röra något och vakta väskan. Det skulle gå alldeles utmärkt sa han. Jag sätter mig och kissar och hör, från golvet "haha, jag ser dina skor mamma!" och ser ett rufsigt huvud pressat under båskanten, mot golvet. Lilla låg alltså platt på det smutsiga,kissiga golvet och lyckades väl täcka upp det mesta av golvet med sina kläder och hår. 

Vi sammanfattar toalettincidenten med att jag hoppas ingen satt i något annat bås och hörde mitt bacillavskyutbrott. Det var inte värdigt en vuxen människa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0